Over mij

Marijke Lodder van Marlo Consuntancy

Wie ben ik?

Mijn naam is Marijke Lodder, een gedreven, enthousiaste doorzetter.  Ondernemen droom ik al vanaf mijn tienerjaren. Na mijn studie heb ik gekozen om in loondienst te gaan, in plaats van te starten als ondernemer. In de 14 jaar dat ik in loondienst was bij Accor Hotels, heb ik diverse afdelingen doorlopen en veel ervaring opgedaan in Sales, Marketing en Management.

Ondernemerschap zit in mijn bloed en het werd tijd om de stap te zetten naar een eigen onderneming.  Mijn ervaring in Sales & Marketing, hotelmanagement én doorzettingsvermogen, daar moet ik meer mee doen.

Ik heb diverse Sales-trainingen gevolgd, waarbij er niet alleen werd gekeken, hoe ik het snelst en beste kon verkopen, maar ook hoe ik mij onderscheidde van de concurrenten en dit is nog waardevoller. Iedereen kan verkopen, maar hoe verkoop je een product waarbij de eindklant tevreden is, maar ook als eerste aan jou denkt, bij een volgende opdracht?  Mijn manager zei altijd: de beste klant, is een klant die zeer tevreden het pand uitloopt, met een lege portemonnee…

Wat voor mij een waardevolle training is geweest, is het Insight-profiel. Deze training geeft mij handvatten, wat voor persoon ik tegenover mij heb, wat voor hem belangrijk is en hoe kan ik het snelst de deal met hem sluiten, naar tevredenheid van de eindklant.  Ook over de telefoon is deze training toepasbaar.

Opgeven is geen optie. Ik ben een echte doorzetter, als ik mijn tanden ergens inzet, dan zal ik niet zomaar loslaten. Problemen zijn er om opgelost te worden, maar ook dan kijk ik naar, hoe ik dit in de toekomst kan voorkomen. Ik kijk en spar graag naar mijn klanten, concurrenten en collega’s, hoe pakken zij onderwerpen aan, hoe kunnen processen worden vereenvoudigd en/of juist verbeterd.